Elektronik Ürünlerde %20 'ye Varan İNDİRİMLER!   x
  • Transformacion Kuaför Talk Pudrası 500 Gr 720553

Transformacion Kuaför Talk Pudrası 500 Gr 720553

  • Markalar Hepbidolu
  • Ürün Kodu: hep-7430000720553
garanti

Ürün Özellikleri :

Materyal : Talk ve Esans

Adet / Renk / Tasarım : 1 Paket ( 500 gram) ,   resimde yer alan BEYAZ rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Kuaför/berber lerde kullanım uygundur
Teninize yapışmaz ve kolayca yayılır.
Pişik ve tahrişleri yok onler. Cildinizi ferahlatır.

Saf Talk Tozu: Talk pudrasının beyaz ve homojen bir toz olması nedeniyle de popülerdir. Mükemmel renkte, son derece düşük demir içeriğine sahip, çoklu işlemlerle yüksek saflıkta cevherden yapılmıştır ve güçlü dağılıma sahip kokusuz talk pudrasıdır.

Resimlerinizi bitirmek için mükemmeldir. Resimleriniz için talk pudrası kullanırsanız, resimleriniz daha dayanıklı ve kırılmaya daha az eğilimli olacaktır. Ürüne uygun kıvam ve akışkanlık kazandırarak doku ve kıvamını iyileştirir.

Geniş Kullanım Alanı: mükemmel yağlama sağlar. Kauçuk parçaların birbirine yapışmasını önlemek için kullanılabileceği gibi bisikletinizin ve oto iç lastiklerinizin lastiklere takılmasını da kolaylaştırır. Egzersiz yaparken spor ekipmanlarındaki teri de emebilir ve kaymayı önleyebilir.

Mükemmel Dolgular: Talk tozumuz suda çözünür ve çoğu polyester ve epoksi reçine için koyulaştırıcı olarak kullanılabilir; bu aynı zamanda boya için de dolgu maddesi olabilir. Hammaddelerinize daha stabil bir durum kazandırmakla kalmaz, aynı zamanda maliyetinizi de azaltır.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : Bu ürüne daha avantajlı sahip olabilmeniz için mağazamızı ziyaret ederek, kampanyaları inceleyebilirsiniz. TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Transformacion Kuaför Talk Pudrası 500 Gr 720553 Üzerindeki Değerlendirmeler

Toplam Değerlendirme (0)
bu ürüne yorum eklemek için burayı tıklayın.